ERCİYES ŞUBE DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Enerji Bir-Sen Erciyes Şube Divan Toplantısı yapıldı. Toplantıda 2014-2015 yıllarını kapsayan 2.Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri  değerlendirildi.

Enerji Bir-Sen Genel Başkan Yardımcıları Zahit Borak , Fatih Mehmet oruç, Enerji Bir-Sen Erciyes  Şube Başkanı Taha Atilla,ŞubeYönetimi, Teiaş 11. İletim Tesis İşletme ve Grup Müdürü Hadi Bingöl ve DSİ 12. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun’u ziyaret etti.

Kurum ziyaretlerinin ardından Erciyes Şube Divan Toplantısına geçildi.Toplantıya, Enerji Bir-Sen Genel Başkan Yardımcıları Zahit Borak, Fatih Mehmet Oruç ,Erciyes  Şube Başkanı Taha Atilla Şubeye bağlı Kırşehir, Sivas, Nevşehir ve Yozgat İllerinin temsilcileri katıldı.

2014-2015 Toplu Sözleşme Görüşmelerini değerlendiren Genel Başkan Yardımcısı Zahit Borak’’ Bu yılki Toplu Sözleşme Görüşmelerinde elde edilen kazanımlarla ,sadece günü değil ,geleceği de kazandık.Taban aylığa yapılan zam  sosyal adaletin sağlanması ve çalışanlar arasındaki gelir dağılımın daha düzenli hale getirilmesi bakımından son derece önemlidir.’’

Genel Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Oruç ise ; ‘’Yetkiyi aldığımız günden bugüne sosyal ve ekonomik haklar anlamında hiçbir zaman geriye gitmedik. Aldığımız kazanımlarla üyelerimizin refahını sürekli yukarıya taşıdık. Her zaman söylediğimiz gibi bizler  değerler sendikacılığı yapıyoruz.Değerler sendikacılığı yaparken de taşın altına elimizi değil gövdemizi koyuyoruz.Bunu da dünyanın neresinde olursa olsun yapılan adaletsizliklere,zulümlere,darbelere karşı duruşumuzla gösteriyoruz’’ diye konuştu.