Gaziantep İl Başkanlığından TEİAŞ’a Ziyaret
Enerji Bir-Sen Gaziantep İl Yönetim kurulu üyeleri TEİAŞ 12.İletim Tesis İşletme ve Grup Müdürlüğünü ziyaret etti.
Enerji bir-Sen Gaziantep İl başkanı Ali Yücel İl Yönetim Kurulu üyeleri Ertuğrul Akyüz , Suat Doğruer ve TEİAŞ İş Yeri Temsilcisi Mehmet Oğuz Bilir ile birlikte TEİAŞ 12.İletim Tesis İşletme ve Grup Müdürü Abdullah İnanç’ı makamında ziyaret etti.

Grup Müdürü İnanç ile bir süre görüşen İl Başkanı Yücel, Memurlara giyim yardımı konularında karşılaşılan sıkıntıların çözülmesi, lojman ve giyim komisyonlarında sendika temsilcilerinin de katılmalarının sağlanması hususunda hassasiyet gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Grup Müdürü İnanç ‘’ Enerji bir-Sen’in çalışanlarımız için elde ettiği kazanımları takdir ediyoruz. Kazanımların uygulanması noktasında üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz’’ dedi.
