GEDİZ ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN HAYATİ ÇELENK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Enerji Bir-Sen Gediz Şube Yönetim Kurulu üyeleri Devlet Su İşleri (DSİ) 2. Bölge Müdürlüğüne atanan Hayati Çelenk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Enerji Bir-Sen Gediz Şube Başkanı Ramazan Karaçor, Memur-Sen İzmir İl Başkanı Abdurrahim Şenocak, Enerji Bir-Sen Gediz Şube Başkanı  Vekili Tolga Dilek Şenusta, Enerji Bir-Sen Gediz Şube Başkanı Yardımcısı Mehmet Efe, İş Yeri Temsilcisi Mehmet Salih Solak, DSİ 2. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Bölge Müdürü Çelenk ile görüşen Başkan Karaçor, “Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz. DSİ 2. Bölge Müdürlüğü bizim hizmet kolumuzda olduğu için bundan sonraki süreçte Enerji Bir-Sen Gediz Şube olarak çalışanlarımız için her türlü işbirliğine hazırız’’ dedi.

DSİ 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bölge Müdürü Çelenk, Enerji Bir-Sen’in hem sivil toplum kuruluşu hem de memurların temsilcisi olarak çok önemli işlere imza attığını ve çalışmalarını yakinen takip ettiğini söyledi.