Tonbul’dan Hatay Valisi Erdal Ata’ya Ziyaret

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul Hatay’da yürüttüğü sendikal çalışmalar sonrasında Vali Erdal Ata’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul’a Enerji Bir-Sen Genel Başkan Vekili Mehmet Doğan, Genel Başkan Yardımcıları Cemil Şentürk, Gürkan Kaya, Reşit Gürbüz, Abdullah Üstüner, Memur-Sen Hatay İl Başkanı Hasan Urhan ve Enerji Bir-Sen Toroslar Şube Başkanı Hasan Bulut eşlik etti.

Vali Erdal Ata ile Hatay’daki kamu kurum ve kuruluşlarının durumu hakkında genel çerçevede görüş alışverişinde bulunan Tonbul, Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında terör unsurlarının elinden kurtarılan Afrin’in son durumu hakkında ve ilerleyen günlerde bölgeye yapılması muhtemel hizmetler ve yardımlar hakkında Vali Ata’dan detaylı bilgi aldı.

Memur-Sen ve Enerji Bir-Sen’in sendikal faaliyetlerinin yanı sıra Memur-Sen’in Türkiye’nin en büyük emek hareketi ve sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Tonbul, daha önce Suriye’nin birçok bölgesine yaptığı gibi Afrin’e yapılacak insanı yardımlar hususunda da Memur-Sen’in üzerine düşeni layıkıyla yapacağını vurguladı.

Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul ve Yönetim Kurulu Üyelerini Hatay’da misafir etmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ata, heyete ziyaretleri için teşekkür etti.

Genel Başkan Tonbul, günün anısına Vali Ata'ya Enerji Bir-Sen armalı işleme Türk Bayrağı hediye etti.